Personvernerklæring for RiggPartner AS

På www.riggpartner.no, tilgjengelig fra https://www.riggpartner.no, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personverndokumentet inneholder hvilke typer informasjon som samles inn og registreres av www.riggpartner.no og hvordan vi bruker den.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss. Vår personvernpolicy ble generert ved hjelp av GDPR Privacy Policy Generator

General Data Protection Regulation (GDPR)

We are a Data Controller of your information.

RiggPartner AS juridisk grunnlag for å samle inn og bruke personopplysningene beskrevet i denne personvernerklæringen avhenger av personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samler inn informasjonen i.:

  • RiggPartner AS trenger å utføre en kontrakt med deg
  • Du har gitt RiggPartner AS tillatelse til dette
  • Behandling av dine personopplysninger er i RiggPartner AS legitime interesser
  • RiggPartner AS må følge loven

RiggPartner AS vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke informasjonen din i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve våre retningslinjer.

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), har du visse databeskyttelsesrettigheter. Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personopplysninger vi har om deg og hvis du ønsker at de skal fjernes fra systemene våre, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du følgende databeskyttelsesrettigheter:

  • Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har om deg.
  • Retten til retting.
  • Retten til å protestere.
  • Begrensningsretten.
  • Retten til dataportabilitet
  • Retten til å trekke tilbake samtykke

Logg filer

www.riggpartner.no følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Informasjonskapsler og Web Beacons

Som alle andre nettsider bruker www.riggpartner.no “informasjonskapsler”. Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

Retningslinjer for personvern

Du kan se denne listen for å finne personvernerklæringen for hver av annonsepartnerne til www.riggpartner.no.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på www.riggpartner.no, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at www.riggpartner.no ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Tredjeparts retningslinjer for personvern

www.riggpartner.no sine retningslinjer for personvern gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleseralternativer. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan den finnes på nettlesernes respektive nettsteder.

Barnas informasjon

En annen del av prioriteringen vår er å legge til beskyttelse for barn mens de bruker internett. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å observere, delta i og/eller overvåke og veilede deres nettaktivitet.

www.riggpartner.no samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under 13 år. Hvis du tror at barnet ditt har gitt denne typen informasjon på nettsiden vår, oppfordrer vi deg sterkt til å kontakte oss umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste forsøk på å umiddelbart fjerne slik informasjon fra våre poster.

Kun online personvernregler

Våre retningslinjer for personvern gjelder kun for våre nettaktiviteter og er gyldige for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen som de delte og/eller samler inn på www.riggpartner.no. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene.